Under 18! Maria Durand: Zitrönchen sorozat

zitrönchenmorgásZitrönchen - talán Citromkának lehetne fordítani - egy gyönyörű és különleges lovacska, akivel a gyerekek izgalmas és vidám kalandokat élhetnek át. Közben megtanulnak lovagolni és megismerkednek a spanyol lovas kultúrával is. Megtanulnak felelősséget vállalni és megmutatják, hogyan lehet szép és értékes a gyermekkor ezeknek a remek állatoknak a társaságában. A sorozat szereplői egy életre elköteleződnek a lovak a lovassport irányába, és biztosan erre ösztönzik az olvasóikat is.
Ajánljuk minden állatbarátnak, ló kedvelőnek és póni rajongónak. Azoknak, akik jól érzik magukat egy istállóban, akik tudnak lovagolni vagy tervezik, hogy megtanulnak. Akik szívesen simogatnak egy nedves rózsaszín orrocskát, és szeretik a jó történeteket.
Maria Durand, akinek a Zitrönchen történeteket köszönhetik az olvasók Anglia északi részén született, de Berlinben nőtt fel. Életében mindig fontos szerepet játszottak a lovak, saját lovaival és két lányával mindig olyan életet élt, amiben a legkisebbtől a legnagyobbig mindenféle lovacska helyet kapott. A történeteket tehát az élet írta, a szerző csak lejegyezte az emlékek kincsestárából. A sorozat első két kötetét ajánljuk gyűjteményünkből:
Band 1: Zitrönchen - Ein gutes Pferd hat keine Farbe
Band 2: Zitrönchen - Braune Rappen jagen Füchse
https://maria-durand.com/

 

Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: