EBSCOhost eBook Public Library Collection

 

Ebsco Host- eBook Public Library Collection
(Az Ebsco közkönyvtári e-könyv gyűjteménye)
Belépés

Az EbscoHost
Az EbscoHost a világ egyik leggyakrabban használt referencia forrása. Egységes felületen kínál számos adatbázist, melyek különféle témaköröket dolgoznak fel. Az EBSCO Publishing-en keresztül (mely a világ egyik legnagyobb folyóiratcikk-adatbázis előállítója és forgalmazója) a felhasználók több ezer, főleg nemzetközi tudományos kiadó angol és egyéb idegen nyelvű folyóirataihoz férhetnek hozzá.

A Bródy Sándor Könyvtár az EbscoHost eBook Public Library Collectionre fizet elő. Ezt a gyűjteményt kifejezetten nyilvános könyvtáraknak készítették. Gyermek, ifjúsági és felnőtt szépirodalmi valamint ismeretterjesztő kiadványok alkotják a gyűjteményt. Az EbscoHost eBook Public Library Collectiont egyaránt ajánljuk felnőtteknek és fiataloknak, nyelvizsgára készülőknek vagy kikapcsolódni vágyóknak. 

A könyvtári tagsággal rendelkező olvasóink regisztráció után otthonról is kereshetnek az EbscoHost eBook Public Library Collectionben, olvasójegy számuk (a vonalkód alatti öt számjegy) megadásával. Ha az olvasójegy száma kevesebb, mint 5 számjegyű, akkor a számok elé írt nullával kell kiegészíteni 5 karakterre.

E-könyvek kölcsönzéséhez asztali számítógépen a következő ingyenes program telepítése szükséges: Adobe Digital Edition 1.7.1 vagy frissebb verzió. Az EbscoHost eBook Public Library Collectionből letöltött dokumentumok okoseszközről is olvashatóak, amihez a BlueFire alkalmazás letöltése szükséges.

A gyűjtemény és az alkalmazás használatához itt talál részletes segítséget: Ismertető az EbscoHost eBook Public Library Collection szolgáltatásról. 

Ha további segítségre van szüksége, kérjük forduljon könyvtárunk munkatársaihoz!


Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Syndicate content

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja