Új folyóirat a Zenei és idegen nyelvi gyűjteményben - Minden Nap Németül

mindennapA Minden Nap Németül magazin egy friss indítású, nyelvtanulóknak szóló lap, amely arra törekszik, hogy megmutassa, a német nyelv NEM száraz, NEM unalmas és NEM nehéz.
A magazin cikkírói, lektorai és szerkesztői anyanyelvi németek, vagy a nyelvet anyanyelvi szinten beszélő magyarok.
A cikkeket A2-C2-ig szintezik, így már a kezdők is bátran csemegézhetnek és a haladók sem fognak unatkozni. Minden cikkhez tartozik szószedet és a honlapról letölthető hanganyag. A szószedet kifejezetten tanuló barát, nem kizárólag szavakat, hanem kifejezéseket, sőt esetenként egész is mondatrészeket tartalmaz. Rendkívül alapos, feltünteti a névelőket és a vonzatokat is. Használatával kiküszöbölhető a hosszadalmas és unalmas szótározás. Minden számban van nyelvtani összefoglaló, amelyhez a honlapról letölthető videóbejegyzés is tartozik.
Miért olvassuk ezt a magazint? Mert az olvasás a legjobb, legkényelmesebb és leggyorsabb módja a szókincs bővítésének és a passzív nyelvtudást is élővé varázsolja. Mert szórakozva, és kényelmesen fejleszthetjük nyelvtudásunkat és közben szinte észrevétlenül egy csomó új információra is szert tehetünk.
A lap nyomtatott formában és digitálisan egyaránt hozzáférhető. Követhető a Facebookon és az Instagramon is.
www.mindennapnémetül.hu
 

Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: