Diszlexiával angolul

diszlexiaBecslések szerint a diszlexiások aránya Magyarországon napjainkban 7-10%-ra tehető, ami azt jelenti, hogy az általános és középiskolák minden egyes nyelvtanulói csoportjában számítanunk kell egy-két diszlexiás tanulóra, de a nyelviskolákban és a magántanárt keresők között is találkozhatunk velük.
Ez a hiánypótló gyakorlati munka érthetően, egyszerűen megfogalmazott kincsestár, megfelel a kor kihívásainak. Elsősorban és gyakorlati példáival az angol nyelv tanulására fókuszál, , de kis átalakítással bármely tananyag tanítására is ötleteket, módszereket, megoldásokat lehet találni benne.
A könyv elsődleges közössége a nyelvtanárok. Ajánlom azonban ezt a könyvet mindenkinek, aki tanulással/tanítással foglalkozik, akár gyakorlatban, akár az oktatásirányítás vagy oktatáskutatás terén. Ajánlom ezt a könyvet a diszlexiás szüleinek, hogy segíthessék gyermekük tanulását, és ajánlom a diszlexiás fiataloknak és felnőtteknek., akik az itt közreadottak nyomán már maguk is tudnak önmaguknak megfelelő tanulási környezetet kialakítani. (Gyarmathy Éva MTA Pszichológiai Kutatóintézet)
Már kereshető könyvtárunk Zenei és Idegen Nyelvi gyűjteményében valamint a Központi Könyvtárban.

Katalógusunkban:
 

Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: