NyelWilág

Idegen nyelvű újdonságainkból ajánljuk - 2016. nyár

summerNyáron se maradjunk olvasmányok nélkül! Olvassunk egy Blue Peter díjas regényt! Bár nem vidám a téma, hiszen Michael Morpurgo az első világháború borzalmairól ír, mégis ajánljuk ezt a regényt, amely olyan megindító melegséggel és szomorúsággal szól a háborúról, hogy arra int bennünket, értékeljük, becsüljük meg az életet (Private Peaceful). Nagyon aktuális téma, sajnos.

Még tart a vásár, minden féláron!

saleMég mindig van néhány állományból kivont idegen nyelvű könyvünk (angol, francia és német) amelyeket most féláron vásárolhatnak meg az érdeklődők. Szép- és szakirodalom, nyelvkönyvek szerepelnek a kínálatban, amiket már 50 Ft-os ártól kínálunk.

Under 18! Penny Dreadful and the Horrible Hoo-hah by Joanna Nadin

morgáspenny2A történetek főhőse Penelope Jones, aki a Penny Dreadful ("Szörnyűséges Pannika") nevet apukájától kapta, és nem érdemelte meg!! Hiszen tulajdonképpen és alapjában és igazából egészen jól szokott viselkedni.

Ajándékkönyvek

ajándékKöszönjük az ajándékkönyveket a Görbedi családnak, a Batári házaspárnak, Bertalan Lászlónak és feleségének Bertalanné Koskai Orsolyának.

A hónap verse - 2016. nyár - Kányádi Sándor: Az elveszett követ

törökA bor évezredek óta irodalmi és filozófiai téma. "A bor csodája és misztériuma végigkíséri az életünket.

Under 18! Sally Regan: The vampire book

Sally Regan: The vampire book: the legends, the lore, the allure

Under 18! Holly Black: The Darkest Part of the Wood

forestmorgásEgy újabb fantasy a népszerű Átokvetők trilógia írójától Hazel Black-től. Hazel és testvére Ben, egy furcsa városban laknak, ahol emberek és tündérek magától értetődő természetességgel élnek egymás mellett.

Könyvvásár!

A Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteményben állományunkból kivonásra került angol, francia és német könyveket vásárolhatnak meg olvasóink nagyon kedvezményes áron! Szép- és szakirodalom, nyelvkönyvek szerepelnek a kínálatban.

Under 18! Lauren Morrill: Meant to Be

meantmorgásFriss, vidám és ellenállhatatlanul romantikus könyv két nagyon különböző fiatalról és egy feledhetetlen osztálykirándulásról. Van olyan látogatónk, aki már hete óta vár rá. Végre megérkezett, reméljük sok örömet okoz majd a mi olvasóinknak is. És hogy miért is tetszik annyira?

Idegen nyelvű újdonságainkból ajánljuk - 2016. május

safakElif Shafak: The Forty Rules of Love
Elif Shafak regényeiben a keleti és nyugati történetmesélés legjobb hagyományi ötvöződnek. A nők, a kisebbségek, a bevándorlók, a kulturális sokféleség, a történelem, a szufi filozófia jelenik meg szerteágazó, egzotikus, lenyűgöző történeteiben.

Fenntartónk

Eger város

Szakmai elismeréseink

EBSCO eBooks

 

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi Könyvtár nyitva tartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitva tartása

Regisztrálás, hosszabbítás, könyvtárközi kölcsönzés

E'mese vár


Támogatónk:

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja