NyelWilág

Idegen nyelvű újdonságainkból ajánljuk - 2017. január

Német nagyobbaknak…
Ulrich Ritzel: Nadjas Katze

Modern Nyelvoktatás - online

modernEgyre több, elsősorban tudományos, szűkebb szakterületek művelőit érintő folyóirat esetében tapasztaljuk, hogy megszűnik a nyomtatott forma és a folyóirat kizárólag online módon lesz elérhető, vagy a nyomtatott forma mellett megjelenik az elektronikus forma is.

Bálint-napi játék nyereményekkel!

Ha szeretne valaki Bálint-napra angol nyelvű szerelmes regényeket nyerni csak ennyit kell tennie: jöjjön el a gyűjteményünkbe (Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény, Eger, Kossuth u. 18.) vagy keresse fel honlapunkon a katalógusunkat www.brody.iif.hu/WebPac/CorvinaWeb és keressen angol nyelvű könyveket, amelyben a szerelem játsza a legfőbb szerepet.

Karácsony a könyvtárban!

Karácsonyra válogattunk össze könyveket, hangoskönyveket, folyóiratokat, dalokat eredeti nyelven a Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény kínálatából. Angol, francia, görög, lengyel, német, olasz, orosz, román és spanyol nyelvű szépirodalom, idézetek, gyermekkönyvek, játékos feladatok várják az érdeklődőket eredeti nyelven.

Under 18! Katja Alves: Der Muffin-Club

A világ legédesebb bandája a négy lányból -  Lulu, Lin, Tamtam és Miranda - álló Muffin-Club karácsonykor is lendületben! Olvasd német eredetiben vagy hallgasd hangoskönyvön a Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteményben!

Under 18! Harry Potter and the cursed child

A Harry Potter and the cursed child J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új műve, a nyolcadik Harry Potter-történet. Ez az első, amit színpadon hivatalosan bemutattak. Színpadra írta: Jack Thorne. Az ősbemutatóra 2016.

What is Thanksgiving?

Az Amerikai Egyesült Államokban ma tartják a hálaadás napját, a Thanksgiving Day-t, amely nemcsak nemzeti ünnep, hanem a karácsony mellett a legnagyobb családi esemény is. Ehhez ajánljuk a Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteményben a What is Thanksgiving?, Thanks for Thanksgiving, valamint T is for turkey című könyvünket.

Idegen nyelvű újdonságainkból ajánljuk - 2016. november

Andy Weir: The Martian „Egyszerűen letehetetlen ez a könyv! A jól megírt, eredeti sztori, az érdekes, valószerű karakterek, és az elképesztő technikai hitelesség ritka kombinációja… olyan, mintha a MacGyver-t keresztezték volna A rejtelmes szigettel." Chris Hadfield asztronauta, a Nemzetközi Űrállomás parancsnoka.

Sebastian Tonner: Sank Martin

2016 Magyarországon Szent Márton-emlékév. A pannóniai szentet leginkább a ludakkal, valamint a koldussal megosztott köpeny legendájával kapcsolatban ismerjük. Emléknapjához kötődik a mezőgazdasági munkák befejezése és számos népszokás is.

Under 18! Maria Durand: Zitrönchen sorozat

zitrönchenmorgásZitrönchen - talán Citromkának lehetne fordítani - egy gyönyörű és különleges lovacska, akivel a gyerekek izgalmas és vidám kalandokat élhetnek át. Közben megtanulnak lovagolni és megismerkednek a spanyol lovas kultúrával is.

Fenntartónk

Eger város

Szakmai elismeréseink

EBSCO eBooks

 

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi Könyvtár nyitva tartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitva tartása

Regisztrálás, hosszabbítás, könyvtárközi kölcsönzés

E'mese vár


Támogatónk:

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja