UTAZÁS A FRANCIA NYELV KÖRÜL


Minden, ami francia!
A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteményében működő Francia Társalgási Klub és az egri székhelyű Do It Nyelviskola és Fordítóiroda szeretettel meghívja Önt, családját, Téged és barátaidat „Utazás a francia nyelv körül” című találkozójára.
Legyen ez az együtt töltött idő a felfedezések délutánja a francia nyelvű kultúrák gazdagságáról, változatosságáról, a francia nyelv kulturális sokszínűségéről.
Vendégeink a délután folyamán megismerkedhetnek a könyvtár francia nyelvű dokumentumaival a simogatható gyermekkönyvektől kezdve a CD-ROM-ig Bodó Boglárka, a Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény munkatársának segítségével. Strincz Szilvia és Lauranne Liébaux a Francia Társalgási Klub vezetőinek élménybeszámolói által nemcsak Franciaország, hanem más frankofón országok szépségeibe is bepillantást nyerhetünk. Orosz Krisztina a Do It Nyelviskola és Fordítóiroda vezetője a francia nyelv nemzetközi szerepével ismertet meg bennünket.
Természetesen nem feledkezünk meg a francia ízekről sem! Találkozónkon vendégeink finom francia sajtokat és borokat kóstolhatnak, valamint eredeti francia macaron süteményt ízlelhetnek.
Az előadás nyelve: magyar
A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Belépéskor vendégeink tombolát kapnak, amelyet a találkozó végén sorsolunk ki értékes nyereményekkel.

Helyszín: Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény Eger, Kossuth u. 18.
Időpont: 2017. május 25. (csütörtök) 16h30-18h30

*Előzetes regisztráció: Jelentkezéseket e-mailben fogadunk el. Kérjük részvételi szándékát legkésőbb 2017. május 23-ig jelezze, jelezzétek az info@doitnyelviskola.hu  e-mail címen. További információ rendezvényünkről a +36 20 504 2500 telefonszámon elérhető.
A plakát megtekinthető itt:

 

Kategória: