A Plázába mentem, keress a megújult könyvtárban!

2012. decembere óta választhatunk magunknak olvasnivalót az ország első Plázakönyvtárának mindig friss könyvkínálatából, mely a "Nyisd ki a világot!" - országos könyvtári szolgáltatások bővítése az oktatás és képzés támogatásának érdekében" c. pályázat keretében valósult meg.

A plázakönyvtár megvalósításával a Bródy Sándor Könyvtár célul tűzte ki a könyvkultúra terjesztését, valamint a figyelem felkeltését az OLVASÁS iránt. A könyvtár lehetőséget biztosít az olvasni vágyóknak arra, hogy a megszokottól eltérő helyszínen is találhasson friss olvasnivalót, kölcsönözhessen könyveket.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy 2015. július közepétől megújult bútorzattal várjuk kedves Olvasóinkat a Plázakönyvtárba! Az új kialakítással még nagyobb választékot tudunk biztosítani Olvasóink számára.

A plázakönyvtár minden héten pénteken és szombaton 10 órától 18 óráig, vasárnap 10 órától 16 óráig – az Agria Park első emeletén - várja az olvasni vágyó látogatókat, ahol továbbra is minden hagyományos könyvtári szolgáltatás elérhető.

 

Kapcsolódó képgalériák: 
Kategória: 
Hírek: