Galéria

Galéria - a nagyításhoz kattintson a képreA Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Galériája  1969-ben jött létre a könyvtár aulájában. A teret, a kiállítandó művek elhelyezési rendjét Csont István, grafikusművész, a könyvtár egykori kiállítás-szervezője álmodta meg, hozta létre.

A Galéria kialakításakor törekedtünk arra, hogy a művészeti alkotásokat ne csak bemutassunk, hanem kiállítás-megnyitókkal is felhívjuk a figyelmet azokra.

A könyvtár elsősorban egri, Heves megyei művészeknek kíván teret adni, elősegítve ezzel a helyi értékek bemutatását, közkinccsé tételét. A kiállítások összeállításánál nem szabunk határokat, a legkülönbözőbb műfajú tárlatokat szervezzük – lehetőség van grafikák, fotók, festmények, kisplasztikák, textíliák, képeslapok, könyvek, illetve egyeztetés alapján más műalkotások kiállítására.

A Galéria alapterülete 44 négyzetméter, a térben 20 db 95x95 méretű fali tabló, igény szerint két fekvő és egy álló vitrin várja a művészek alkotásait.

Ha ön is szeretne kiállítani Galériánkban, keresse kiállítás-szervezőnket,
Czank Lászlót
,
e-mailben: czankla@brody.iif.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. ,
telelefonon: 36/516-632/133 mellék, 30/433-4163
vagy személyesen: Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Módszertani osztály KSZR munkacsoportja, Eger Kossuth Lajos utca 18. fszt.

 

D. Szűcs Rita festménykiállítása Gelsei kiállítás

 

  


Fenntartónk

Eger város

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 

 

EBSCO eBooks

 

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi Könyvtár nyitva tartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitva tartása

Regisztrálás, hosszabbítás, könyvtárközi kölcsönzés

E'mese vár


Támogatónk:

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja