Nyelvtanulóknak ajánljuk

könyvGrammatik aktiv
Kiknek segít ez a kötet? Kezdő (A1-A2 szintű) nyelvtanulóknak akik gyakorolni szeretnének, és újrakezdőknek akik ismételnének.  A 47 jól áttekinthető fejezet dupla oldalainak mindegyikében az oldalpár bal oldalán találjuk a nyelvtani magyarázatokat, jobb oldalon a nyelvtani jelenség gyakorlását segítő feladatokat. A magyarázatok egyszerűek, szemléletesek, amelyeket vicces rajzok egészítenek ki.
A mellékelt CD beszédgyakorlatokat tartalmaz, és hallás útján hatékonyan segíti a nyelvtan tanulását is.
A könyv olyan párosan végezhető feladatokat is tartalmaz amelyekkel a kommunikációs és beszédkészségét is fejleszthetjük.
A könyv önálló tanulásra valamint kurzuskönyvként is használható.

La Collection Découverte, c’est
A sorozat a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret A2 szintjétől B2 szintjéig egyszerűsített, azaz szókincsben és nyelvtanban is nyelvi szintekre korlátozott történeteket tartalmaz franciául tanulóknak. Ezt a könyvtípust kezdő nyelvtanulók és nyelvvizsgára készülők egyaránt használhatják. A sorozat darabjai között a tizenévesek és felnőttek egyaránt találnak megfelelőt.

Denis C. Meyer: Clés pour la France : 80 icones culturelles

A könyv 80 francia kulturális ikont mutat be. Vannak olyanok, amelyek közismertek mint a pezsgő vagy az Eiffel-torony, Audrey Tautou vagy a Vuitton márka. Ha farnciaországra gondolunk ezek biztosan eszünkbe jutnak. Vannak azonban olyanok is, amelyek kevéssé ismertek, mint például a petanque vagy abbé Pierre, a Goncourt-díj vagy a macaron. A 80 francia kulturális ikont autentikus szövegek mutatják be, amelyek nemcsak abban segítenek, hogy  jobban megismerjük a francia kultúrát, hanem abban is, hogy A2-B2 szinten gyakoroljuk a nyelvet illetve sok újat tanulhassunk. Tulajdonképpen egy kulturális kurzuskönyvet tartunk a kezünkben, amihez jó szórakozást kívánunk.

Collection Práctica – Expression Oral
A tankönyv a spanyolul tanulóknak segít a beszédgyakorlat fejlesztésében A1-A2 szinten. 


Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja