Sorsfordulók sorsfordítók - Közép-Európa felosztása 1939

 Az Eszterházy Károly Főiskola Történelemtudományi Intézete és a Bródy Sándor Könyvtár tisztelettel meghívja önt és barátait a következő történelmi témájú előadásra. Dr. Kozári József, főiskolai docens előadása Közép-Európa felosztása 1939 címmel.

Eger a Te történeted - szól városunk új jelmondata. Az Eszterházy Károly Főiskola Történelemtudományi Intézetének oktatói olyan történeteket szeretnének elmondani a város érdeklődő polgárságának, melyből megismerhetővé válik a közös történetünk. A havonta ismétlődő alkalmakkor elhangzó történetekkel arra törekszünk, hogy a történelemtudomány legújabb kutatási eredményeit közérthető módon, közérdeklődésre számot tartó témákról mutassuk be városunk lakosai számára. A találkozók során a magyar és egyetemes történelem sorsfordító eseményeibe nyerhetnek bepillantást, olyan jelentős történelmi személyiségek tevékenységébe, akiknek pontosabb megismeréséhez saját kutatásaink is hozzájárulnak.

Időpont:
2015. május 13. szerda 17 óra

Helyszín:
Bródy Sándor Könyvtár
3300 Eger, Kossuth Lajos u. 16.

A belépés díjtalan!

A Bródy Sándor Könyvtárban tartott rendezvényen való részvétellel tudomásul veszem, hogy a rendezvényen fénykép- és videofelvétel készül, továbbá tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy az így készült fénykép és videofelvételek a könyvtár által nyilvánosságra hozhatóak, felhasználhatóak. Amennyiben nem járul hozzá az Önről készített fénykép- vagy videofelvétel nyilvánosságra hozatalához, kérjük, jelezze kollégánknak. Köszönjük!

Kapcsolódó tartalmak
Kapcsolódó képgalériák: 

Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja