Magyar Dal Napja Eger 2014 - Zenei könyvtár színpad

Szeretettel várunk a Magyar Dal Napján, 2014. szeptember 14-én könyvtárunk Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteményébe (Eger, Kossuth u. 18.) minden kedves érdeklődőt.

Programok:

10-17 óra: Egy éves ingyenes könyvtári tagság a beiratkozóknak, Gyermekrajzkiállítás
15-16 óra: Majd/nem versfelolvasás magyar dalszövegekből/ről
16-17 óra: Colorado Maffia koncert


Ismét süvít a szél a könyvtár környékén, s ha elég könnyű vagy, s hagyod magad, akkor a szél összefújhat minket szeptember tizennegyedik napján is egy nagy boldog kazallá. A tű, amit keresünk lehet halál-apáink lemezjátszó tűje. Vajon találsz magadban olyan dalt, amit az a tű szólaltatott meg, s találsz-e magadban indíttatást arra, hogy elszavald? Erre keressük a választ, s visszafelé fordítjuk a magyar könnyűzenei világ produktumait. Verssé változtathatod kedvenc nótád, legyen kortárs vagy netán ócska, rendelkezhetsz a mikrofonnal korra, karra, nemre és allergiára való tekintet nélkül. A hatalmunk alá vont idő hatvan perc, szinte végtelen tehát Te is bizton beleférsz.

Majd a majdnem dalokat a Colorado Maffia koncertje követi. A szóban forgó zenekar neve lehet meghasonlást kelt a Magyar Dal Napján, hisz Colorado az Amerikában van, bár bogár van itt is, a maffia meg szicíliai. Ennek ellenére áldozz idődből a magyar zene tündöklő oltárán, s engedd, hogy megtáncoltasson a zenekar.

Ha figyelmed megőrizni egyik program sem tudja, még mindig van lehetőséged megtekinteni a gyerek-lélek esszenciáit rajzkiállítás formájában, s ha még az sem elég izgalmas, még mindig beiratkozhatsz a könyvtárba egy teljes évre INGYEN, csak ezen a szeptemberi napon, csak nálunk, csak most, csak magadért, s a vásott, elnyűtt szellemedért.

Trailer

Facebook esemény

Összefoglaló a Hangtárnokon: itt.

Kapcsolódó tartalmak
Kapcsolódó képgalériák: 

Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja