Majd/nem versfelolvasó est....Majd/nem a szeretet ünnepén

Mivel közeleg a "szeretet ünnepe"
A jól elsütött előző előzményhez képest visszatérünk újra!...szóval szóban fogadunk minden erre hajlandóan érdeklődőt..(reméljük ez magától értetődő). December 18. 18óra18perces pontos! kezdéssel ami kétszer 45 perces szettből fog állni (10 perc czigarettaszünet, hogy hagyjuk leapadnia a szóiszapot a vendégek jobb agyféltekéjéből)...különböző vendégszereplőkkel színesítve az est második felét...

Facebook esemény

A hangulat Oldott.
Versek szabadon lengedeznek majd.
Puncs garantált.
Új verselőkkel, felolvasókkal gazdagodik az est:

- Fekete Valér - Sior, Eger és széles környéke! utcai festő művész hatásos fejfelkapó (aranyszavú) írásaival ismerkedhetünk meg bővebben.

- Szegedi Fanni (Eger Slam Poetry bajnoka) a női (majd/)nem írója is tiszteletét teszi ismét a könyvtár könyvei között.

- És ha már idegen nyelvű könyvtár akkor idegen nyelvű verselővel is megismerkedhettek: Bozgor nevű barátunk, aki Franciául (és magyarul) is elmondja...mi jár a fejében.

akinek tetszett az első esemény, annak garantált jóízű szófalatok ismételt elfogyasztása.

Majd/nem versfelolvasóink pedig próbálják lefesteni betűkkel, hogy nekik mit is nyújt a szeretet ünnepe...így veszi tehát kezdetét az est, erre lehet számítani....aztán minden halad tovább a saját maga kimosódott medrébe...a slam poetry és a versek világa között.

Mi történt korábban?

Az előző rész tartalmából

A fellépők:

-Melykó Richárd: "egyszemélyes Beatles!!!!!"lányok és Nők egyaránt kedvelik(nék) ha együtt tölthetnék vele egy nyarát(?). De leszögezte mindjárt az est kezdetén, neki csak 1 Glóriája van!!!.....................................Ahatásos/szavakembere!

-Lőrincz Gábor: aki van is meg nincs is azaz Lidérckedikis meg nem is...de inkább mostanában egyre csak többet és többet.....mindezek ellenére az előző esten nagyon nagy meglepetést ébresztett a teremben, saját társait is meglepve (szerintem önmagát is) bontakozott ki saját mély lepényéből...és iszonyatos erővel ragadta meg a csúszós szavakat egymás után újra és újra! mintegy virtuális pofozó gép.....nehéz volt követni de akinek sikerült az gazdagodott néhány színes történettel.pl: "fehér medve"

-Török Zoli: aki a "megtestesült nyugalom"aurájával együtt adta át magát a figyelő fülek felé, mint 1 szerzetes higgadtságával győzte meg közönséget, hogy odakint "kopog az eső" és hogy ő nem csak egy irodalom szakos Majd/nem végzős, aki több annál, mint amit az egri Főiskola hallgatói látnak benne az Aulában....miként könyvvel a kezében ül naphosszat és bámulja a gyengébbik nem Domb/borulatait.

-Károly Kare'z Iván: a Tv ellenes kampány szó faragója, aki nem mellesleg az Xplode gitárHíró, mély orgánummal festette le elképzeléseit saját látásmódjában. Tehát mondjuk ki nekünk is van 1 Metálos majd/nem költőnk...Akire büszkék vagyunk, mert a Slam nem csak a Hip-Hopból fogan, hanem mindenkié! és mert a metálos is persze hogy jó ember! vannak érzései! amiket most szavakkal pengetett ki magából.

-Nömdök Dráhcir: "a motolla motorja"...akivel nem nagyon lehet mit kezdeni, azaz hova tenni...aki visszafelé gondol mindent, és talán Benjamin Buttonként éli le életét...talán így gondolja...talán szó fukar...talán félre ismerjük...mint mindnyájukat...mert a versekben az is a jó, hogy mindenki mást gondolhat róluk. Egyfajta szabadság jellemzi...mint ezt a nevet is...szabadon gondolhat mindenki, amit akar róla...

Kapcsolódó tartalmak
Kapcsolódó képgalériák: 

Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja