Családi angol

családi angolSzeretettel meghívjuk a Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyûjteménye és a British Council közös Családi angol: tippek és ötletek kisgyermekek otthoni nyelvtanulásához címû rendezvényére.
 A foglalkozás ingyenes, a nyelve magyar. A foglalkozásokra 4-7 éves gyerekek szüleit, nagyszüleit vagy nagytesóit várjuk. A résztvevõk a segédanyagokat ingyenesen kapják.
Helyszín:
Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyûjteménye
Eger, Kossuth u. 18.
Idõpont:
2010. január 29. 17-18.30 óra
Elõadó: Fehér Judit (nyelvtanár és szülõ)
Jelentkezni lehet Bodó Boglárkánál
Telefon: 36/517-599
e-mail: idegen@brody.iif.hu

Fotók

Brit tapasztalat szerint a kisgyermekek nagyobb kedvvel és gyorsabban tanulnak, ha szüleik részt vesznek a tanulási folyamatban. Ez a nyelvtanulásra is igaz: otthoni angolozással viszonylag kis erõfeszítéssel is sokat tehetünk azért, hogy gyerekeink felnõttként magabiztosan használják az angol nyelvet.
 A brit kulturális intézet, a British Council oktatási szakemberei ezért létrehoztak 'LearnEnglish Family' ('Családi angol') címmel egy forráscsomagot. Az ingyenes honlapok és kiadványok módszertani tippekkel és sokrétû nyelvgyakorló anyaggal segítik azokat a szülõket, akik aktívan szeretnék támogatni gyermekeik angol nyelvi fejlõdését.
 A 'Családi angol' foglalkozások résztvevõi megismerkedhetnek a British Council ingyenes honlapjaival és egyéb segédleteivel, illetve olyan módszereket sajátíthatnak el, melyeket otthon akár rögtön ki is próbálhatnak. Beszélgetünk a kisgyerekek nyelvtanulási sajátosságairól, bemutatjuk, hogyan lehet angol nyelvû képeskönyveket, mondókákat és dalokat feldolgozni, valamint ötleteket adunk, miként lehet a mindennapok részévé tenni a rendszeres közös angolozást.

A workshop minden résztvevõje megkapja a téma ismert brit szakértõjének témához kapcsolódó, magyar nyelvû, 4 részes füzetcsomagját.
Mert együtt tanulni jó!

Kapcsolódó honlapok
Szülõknek: LearnEnglish Parents
www.britishcouncil.org/parents
Gyerekeknek: LearnEnglish Kids
www.britishcouncil.org/kids

Fekete Ildikó: Családi angol (Hangtárnok)


Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja