Évfordulós Újság

Szeretné meglepni egy személyre szóló ajándékkal szeretteit, barátait, ismerőseit?
Mi segítünk!

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár új szolgáltatással, Évfordulós Újság készítésével várja kedves olvasóit.
Könyvtárunk gazdag napilap- és folyóirat-gyűjteménnyel rendelkezik. Ezekből a kiadványokból ismerheti meg az érdeklődő, milyen fontos események történtek szerettei, barátai születésnapján, házasságkötésének napján.

Hogy néz ki?
Az Évfordulós Újságot A/4-es formátumban készítjük. Egy kiadvány nyolc színes, tűzött oldalt tartalmaz. A borító az újság kezdőlapja, mely 160 gr-os papírra kerül nyomtatásra. Ezen az oldalon helyezzük el az ünnepelt születési dátumát, fotót, illetve jókívánságot/idézetet. A megrendelő három mintából választhatja ki a számára megfelelő előlapot, melynek sorszámát fel kell tüntetnie a MEGRENDELŐLAPon. A belső nyolc oldal lapjait az eredeti újságból nagy felbontásban digitalizált (300 dpi, jpeg formátum) nagyteljesítményű színes nyomtatóval, 80 gr-os papírra nyomtatjuk. Itt van lehetőség a gólyahír, illetve a megrendelő által hozott fénykép(ek) beillesztésére, amennyiben igényli.
 

1. Régies

2. Modern

3. Ünnepi


Hogyan juthatok hozzá?
Személyesen a Központi Könyvtár (3300 Eger, Kossuth L. u. 16.) Olvasószolgálati részlegén, illetve a Helytörténeti Gyűjteménynél kérhet Megrendelőlapot, melyen rögzítjük kérését. Emellett letöltheti doc formátumban ITT. A megrendelést elküldheti e-mailben a csepanyiz@brody.iif.hu internetes címre, melyről visszaigazolást kap.
Az elkészítés ideje: 7 munkanap.

Mennyibe kerül?
Az Évfordulós Újság ára 3000 Ft. Számlázása a Központi Könyvtár Olvasószolgálati részlegén történik.

További információt kérhet:

Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár
Központi Könyvtár, Olvasószolgálat
Telefonszám: 516-595, 517-574
Központi Könyvtár, Helyismereti Gyűjtemény
Telefonszám: 516-632/122
3300 Eger, Kossuth Lajos u. 16.
 
Kapcsolattartó:
Csépányi Zoltán
E-mail: csepanyiz@brody.iif.hu