Megújult könyvtárak - Egerfarmos

Az egerfarmosi Könyvtár, Információs és Közösségi Hely 2015-ben újult meg. Önkormányzati forrásból az eredetei könyvtári helyiséghez egy újabb termet kapcsoltak hozzá, amelyben  gyermekkuckót alakítottak ki, így a könyvtár teljes alapterülete 77 m2-re növekedett. A megnövekedett alapterületű könyvtár új padlóburkolatot, a falak tisztasági festést kaptak.
A Nemzeti Kulturális Alap támogatásából a helyiségek korszerű bútorozása – az ülőbútorok, a polcok teljes cseréje, szőnyeg, csoportos használatra alkalmas asztalok és számítógépes asztalok beszerzése – valósult meg. A megújult könyvtárban az olvasók kényelmesen válogathatnak, olvashatnak, a könyvtári rendezvényeknek megfelelő helyet, az újságolvasáshoz kellemes környezetet biztosít a könyvtár.
A színvilágában a gyermeki játékosságot tükröző gyermekszobát a 14 éven aluli korosztály a könyvtári szolgáltatások igénybe vétele mellett közösségi színtérként is használja: kialakításával a könyvek lapogatása mellett a könyvtári társasjátékok kipróbálásra és a szabadidő hasznos eltöltésére is lehetőséget kínál a könyvtár a gyermek olvasóknak.

Fotógaléria
 


Bródy naptár

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Fenntartónk

Eger város

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 
 

 

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

EBSCO eBooks

 

E'mese vár

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja